Rajamäki ja Blues jaksavat painaa hommia

LIIGA / Haastattelu
Espoon Bluesin romuluinen hyökkääjä Erkki Rajamäki on ollut piikkinä Kärppien lihassa monena keväänä. Esimerkillinen taistelija jaksoi painaa hommia myös torstain ottelussa.

Bluesin torstain sankari Tomi Sallinen heitti palautumisesta kysyttäessä piikkiä Erkki Rajamäen suuntaan. Isokokoisella hyökkääjällä yli 100 peliminuutin tahkoaminen tuntuikin takuulla enemmän kuin nuorilla ja kevyemmillä hyökkääjillä.

- Ehkä sitä jotakin palautteluja pitää tehdä, että jaksaa huomenna pelata. Kyllä tässä ihan tarpeeksi yhdelle päivälle oli. Ihan hyvin kyllä jaksoi, kun jauhoimme koko ajan neljällä kentällä, Rajamäki hymyili.

Kokenut hyökkääjä oli pelin jälkeen levollisin mielin, mutta harmitteli johtoaseman menetystä kolmannen erän lopussa.

- Pelissä oli ikävää, että päästimme Kärpät tasoihin. Teimme hirveän määrän töitä tämän voiton eteen.

Kova työmäärä on ollut tälläkin kaudella Bluesin tavaramerkki. Rajamäen mielestä espoolaisjoukkue ansaitsi torstain ottelun voiton.

- Nämä pelit nyt ovat tällaisia – tolppa sisään, tolppa ulos. Mielestäni ansaitsimme kuitenkin ainakin sen, että saamme mahdollisuuden vielä pelata Espoossa.

- Jatkoajalla sillä ei ole merkitystä, kuka peliä vie. Se on kuitenkin vain yhdestä paikasta ja maalista kiinni.

Nuorella Blues-ryhmällä on perjantaina edessään kova paikka, kun kaikki on kotiyleisön edessä kiinni yhdestä ottelusta. Rajamäellä oli kuitenkin selvä kaava siihen, miten peliin lähdetään.

- Toivottavasti perjantainakin on hyvä fiilis. Jatkamme samalla tavoin kuin tähänkin asti, paljon töitä tullaan tekemään.

» Lähetä palautetta toimitukselle