Uran luultiin jo päättyvän selkävammaan − nyt Miro Karjalainen maalasi kotiinpaluuottelussaan ja sai myöhemmin käytösrangaistuksen nujakasta

LIIGA / Uutinen
Miro Karjalainen osui HPK:n kotiottelussa lähes neljän vuoden tauon jälkeen.
Hämeenlinnassa nähtiin tiistain HPK–Ilves-ottelussa todellinen hyvän mielen maali, kun Kerhon Miro Karjalainen osui pitkän poissaolon jälkeen.

Tiistain HPK–Ilves-ottelussa nähtiin tiistaina todellinen hyvän mielen maali, kun kotijoukkueen puolustaja Miro Karjalainen vei joukkueensa johtoon kotiinpaluuottelussaan pitkän poissaolon jälkeen.

HPK:ssa aiemmin kolme kautta pelannut ja 2019 mestaruuden voittanut Karjalainen palasi Kerhon riveihin vuonna 2022 pelattuaan pari edellistä kautta HIFK:ssa. Hän ehti pelata ensimmäisen kautensa alussa vain yhden pelin, minkä jälkeen paha selkävamma ja jatkuvat kipuoireet pitivät Karjalaisen Liigasta sivussa peräti 499 päivän ajan.

Uran pelättiin jo olevan ohi, kun pitkään jatkunut epätietoisuus vammasta ja paranemisesta olivat myös henkisesti erittäin vaikeita aiheita pelaajalle itselleen.

Kuntoutus kuitenkin tepsi lopulta niin, että Karjalainen palasi alkuvuodesta ensin FPS:n riveissä kaukaloon. Perjantaina oli vuorossa paluu Liigaan, ja tiistaina kotiyleisön eteen Hämeenlinnassa.

Edellisen kotimaalin HPK-paidassa enemmän puolustavana puolustajana ja kamppailupelistään tunnettu Karjalainen teki maaliskuussa 2020.

Karjalaisen tilastomerkinnät eivät päättyneet tähän. Myöhemmin samassa erässä vuorossa oli 2+10-minuutin väkivaltaisuus- ja käytösrangaistukset tilanteessa, jossa Karjalainen taklasi Jérémy Grégoiren laitaan ja pudotti sitten hanskansa kanadalaisen tultua kostamaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle