Liukkonen takaisin kaukaloon – Salonenkin jatkaa

MESTIS / Uutinen
KooKoo pääsee taas juhlimaan Liukkosen kanssa.
Kuva © Anette Naroma - http://anskun.net
Mestis-joukkue KooKoo saa seuraikoninsa takaisin, kun Mikko Liukkonen palaa puolenvuoden sapatilta kaukaloon. Kouvolalaisseura tiedotti samalla Pasi Salosen jatkavan loppukauden.

Mestiksen kärkikahinoissa mukana oleva Kouvolan KooKoo sai tiistaina mieluisan vahvistuksen, kun se tiedotti viime kauden päätteeksi kaukaloista vetäytyneen Mikko Liukkosen tekevän paluun. Liukkonen oli edelliskaudella joukkueen paras pistemies ja ratkaisi jatkoaikamaalillaan Mestiksen pronssiottelun.

Liukkonen on kouvolalaisseuran oma kasvatti, joka on pelannut joukkueen väreissä runkosarja- ja pudotuspeliottelut mukaan luettuna yli 400 ottelua ja tehnyt niissä yli 400 pistettä. 34-vuotias hyökkääjä on kärkikahinoissa niin seurahistorian kaikkien aikojen syöttö-, maali- kuin pistetilastossakin.

– ”Luigi” tuo meille johtajuutta niin koppiin kuin jäälle. Kesällä jätimme miehelle oven raolleen ja nyt polte on palannut. Mikon työkuviot järjestyivät vielä niin, että hän pääsee keskittymään koko kevään pelkästään lätkään, KooKoon toiminnanjohtaja Sakari Välimaa hekumoi.

– Täytyy kuitenkin olla realisti. Vaikka Mikko onkin hyvässä kunnossa, niin hänellä on 30 pelin takamatka muihin verrattuna. Maltillisesti peluutetaan miestä kuntoon. Tärkeintä on olla helmi-maaliskuussa kunnossa.

Samalla KooKoo tiedotti hyökkääjä Pasi Salosen jatkavan loppukauden. 26-vuotias HIFK-kasvatti teki syksyllä yksivuotisen sopimuksen, johon sisältyi seuran purkuoptio marraskuun loppuun mennessä.

Salonen on pelannut KooKoon paidassa tällä kaudella 17 kamppailua ja tehnyt niissä 2+7 tehopistettä. Urallaan aiemmin myös muun muassa HIFK:ta, HPK:ta, Ässiä ja Ilvestä edustanut Salonen on kouvolalaisjoukkueen sisäisessä pistepörssissä kymmenentenä.

» Lähetä palautetta toimitukselle