Kärppien tilikausi jälleen voitollinen

LIIGA / Uutinen
Oulun Kärpät julkisti osakeyhtiön kuudennen tilinpäätöksensä, joka oli taloudellisesti seuran historian tuloksekkain. 60-vuotisjuhliaan viettävä Kärppäorganisaatio odottaa kehityksen jatkuvan lievästi positiivisena. Kärpät investoi tulevalla tilikaudella merkittävän summan Raksilan areenaan sekä harjoitushalliin.
lisää

Raksilaan mediakuutio
[lue lisää]



Harjoitushalli sinettiä vaille
[lue lisää]

Päättynyt tilikausi oli euromääräisesti Kärppien historian paras. Yhtiö teki voittoa yhteensä 750 000 euroa ja sen liikevaihto oli 6,8 miljoonaa euroa. Yhtiön hallituksen puheenjohtaja Seppo Arponen kehui lukemien olevan palveluliiketoimintaa harjoittavalle yritykselle poikkeuksellisen hyvät.

- Ei tätä toimintaa kuitenkaan tehdä sitä varten, että lihotamme pankkitiliämme, vaan toiminnalla täytyy olla tarkoituksensa. Meillä se on tämän toimialan kehittäminen ja että meillä olisi paremmat edellytykset toimia, Arponen kommentoi.

Kärpät voitti viime kaudella SM-liigassa pronssia sekä A-nuorissa hopeaa. Arposen mukaan suurin saavutus oli kuitenkin seuralle myönnetty Kivilinna-palkinto, joka on yksi mittari, jolla Kärpät mittaa toimintansa tuloksia. Tuloksesta iso siivu lohkeaa Pohjois-Suomen jääkiekkoilun hyväksi toimivalle Kärppäsäätiölle.

- Saisimme me nämä rahat nopeasti kulutettua kalliisiin ulkomaalaispelaajiin ja hankintoihin. Silloin meillä jäisi muu toiminta kehittämättä, Arponen viittaa tuleviin investointeihin.

Yhtiö investoi tulevalle tilikaudelle Raksilan areenaan mediakuution sekä Oulun kaupungin kanssa yhteistyössä harjoitushallin sekä jääpallostadionin katsomotilat, jonka yhteyteen rakennetaan myös seuran toimistotilat.

» Lähetä palautetta toimitukselle