Tuomas Suominen jatkaa TPS:ssa

LIIGA / Uutinen
TPS:n viime kauden hyökkäyspään tehomiehiin kuulunut laitahyökkääjä Tuomas Suominen on solminut vuoden jatkosopimuksen TPS:n kanssa. Kyseessä on Suomisen neljäs kausi TPS-paidassa.

Päättyneellä kaudella Tuomas Suominen viimeisteli 58 ottelussa tehopisteet 12+10=22. Turkulaishyökkääjän kausi päättyi pudotuspeleissä ennenaikaisesti nivusvamman vuoksi.

– Jatkosopimus oli ehdottomasti henkilökohtaisena tavoitteenani, joten olen todella tyytyväinen. Loppukaudesta jäi erittäin hyvä fiilis joukkueelle ja se osoitti, että ensi kaudella TPS lähtee haastamaan ihan jokaisen vastustajan. Tavoitteena on olla iskussa heti kauden ja alussa ja pelata ehjä kausi loppuun, kommentoi Suominen.

– Täällä on kuitenkin perhe, kaverit, asunto ja ihan kaikki. Olen lisäksi aina pelannut yhtä Mestis-kautta lukuunottamatta Tepsissä, joten todella helppo valinta.

TPS:lla on tällä hetkellä kasassa 19 pelaajasopimusta. Kannattajien keskuudessa kiinnostavin sopimukseton pelaaja on maalivahti Alexander Salak. Päävalmentaja Kai Suikkasen mukaan tilanne on tsekkivahdin kanssa vielä auki.

– Salakin mietintäaika meni umpeen, mutta mies pyysi siihen jatkoa. Me tietenkin annoimme sitä hänelle, Suikkanen selvitti maalivahdin tilannetta.

– Lähtökohta on, että solmitaan ensin omien äijien kanssa sopimukset, mies jatkoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle