HPK:n konkareille jatkosopimuksia – Antti Pihlström ja Ossi Ikonen pelaavat Hämeenlinnassa ensi kaudellakin

LIIGA / Uutinen
Antti Pihlström nähdään Kerhon väreissä ensi kaudellakin.
HPK ilmoitti tehneensä jatkosopimukset Antti Pihlströmin ja Ossi Ikosen kanssa. Lisäksi Valtteri Savolainen jatkaa Kerhossa loppukauden.

HPK ilmoitti tiistaina tehneensä jatkosopimukset hyökkääjä Antti Pihlströmin ja puolustaja Ossi Ikosen kanssa. Molemmat sopimukset kattavat kauden 2023–2024.

– Molemmat ovat meidän kokeneita runkopelaajia, jotka pystyvät pelaamaan eri pareissa ja ketjuissa. Antti on tärkeä palanen meidän kärkiketjuissamme ja pystyy mukautumaan rooliin kuin rooliin. Ossi on taas erinomainen luistelija ja tärkeä palanen meidän alivoimapeliä. On tärkeää, että saamme pidettyä tietyistä runkopalasista kiinni. Ehkä voisimme kutsua Anttia ja Ossia peruspilareiksi joukkueessamme, toteaa urheilujohtaja Mika Toivola HPK:n verkkosivuilla.

Viime kaudeksi HPK:hon palannut Pihlström on pelannut seurassa myös kaudella 2006–2007. Liigassa 38-vuotiaalle on kertynyt 389 runkosarjaottelua ja 52 pudotuspeliä. Lisäksi hän on pelannut 53 NHL-ottelua ja pelannut useissa Euroopan huippusarjoissa. Maajoukkuetasolla Pihlström on edustanut Suomea MM-kisoissa kahdeksan kertaa ja voittanut yhden kutakin mitalia. Olympiaedustuksia on yhden pronssiin päättyneen turnauksen verran.

Kauden 2019–2020 lopussa HPK:hon siirtynyt 32-vuotias Ikonen on pelannut Liigaa 293 runkosarjaottelun ja 11 pudotuspelin verran.

HPK kertoi myös solmineensa loppukauden mittaisen sopimuksen tällä kaudella ensimmäiset Liiga-ottelunsa pelanneen 19-vuotiaan hyökkääjän Valtteri Savolaisen kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle