Brad Stuart pelikieltoon

NHL / Uutinen
Brad Stuart (7) sai juhlia murskavoitossa ennen pelikieltoaan.
Kuva © Getty Images
San Jose Sharksin puolustaja Brad Stuart tuomittiin pelikieltoon päähän kohdistuneesta taklauksesta ottelussa New York Rangersia vastaan.

NHL tiedottaa langettaneensa San Jose Sharksin puolustajan Brad Stuartin kolmen ottelun pelikieltoon. Tämä juurtaa tiistain kotiotteluun New York Rangersia vastaan, jossa Stuart taklasi ensimmäisessä erässä Rangers-hyökkääjä Rick Nashia päähän. Tilanteesta tuomittiin Stuartille kahden minuutin rangaistus kyynerpäätaklauksesta.

Heti ottelun alussa tulleen taklauksen jälkeen Nash jatkoi pelaamista erän loppuun, muttei palannut kaukaloon enää toisessa erässä. Stuart tuli tilanteeseen ns. kuollesta kulmasta, jolloin Nash ei osannut varautua taklaukseen. Sharks voitti ottelun lopulta murskaavasti 9-2.

NHL kuuli Stuartia puhelimen välityksellä ja tuomitsi lopulta tämän kolmen ottelun pakkohuilin. Stuart oli vasta palannut kaukaloon pienen vamman jälkeen, ottelu oli hänen kauden ensimmäinen. Puolustaja palaa kokoonpanoon 17.10. pelattavaan Dallas Stars-otteluun. Nashin tilanne on epävarma.