Suomalaiset tehoilivat Starsin sankareina, Rangers sysäsi Hurricanesin kuilun partaalle

NHL / Uutinen
Roope Hintz (24) taituroi huimat tehot Avalanche-sarjan toisessa ottelussa. Arkistokuva.
Kuva © Steve Babineau / NHLI via Getty Images
Roope Hintz kasasi tehot 1+3 Starsin tasoittaessa otteluvoitot Avalanchea vastaan vaiheikkaassa ottelussa. Miro Heiskanen ja Esa Lindell täydensivät maaleillaan Starsin sinivalkoista iltaa. Joel Kiviranta puolestaan avasi pudotuspelien maalitilinsä. Idän välieräsarjassa Rangers kairasi kolmannen työvoittonsa Hurricanesista.

Tehottomuudesta viime aikoina kärsinyt Roope Hintz onnistui loistavasti Dallas Starsin ja Colorado Avalanchen välisen ottelusarjan toisessa kohtaamisessa. Suomalaissentteri rohmusi neljä tehopinnaa (1+3) 5–3-voitossa.

Stars karkasi kahden erän jälkeen jo neljän maalin johtoon Hintzin ja valtavia peliminuutteja kerryttäneen Miro Heiskasen viimeistellessä tähtipaitojen toisen ja kolmannen osuman.

Avalanche hiipi kuitenkin peesiin Joel Kivirannan, Brandon Duhaimen ja Valeri Nitšuškinin maaleilla kolmannessa erässä. Tasoihin asti kirivaihde ei riittänyt, ja lopullisen niitin iski tyhjään verkkoon Esa Lindell, joka nosti kiekon aivan oman alueen kulmasta. Ottelusarja on tilanteessa 1–1.

Raleigh'ssa New York Rangers taisteli kolmannen voittonsa  Carolina Hurricanesista lukemin 3–2. Edellisen kohtaamisen tavoin nytkin ratkaisua haettiin jatkoajalta. Sankarinviitan puki ylleen Artemi Panarin jatkoerän toisella minuutilla. Sarja on katkolla Rangersille lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.