Juho Autio Titaaneihin lainalle

MESTIS / Uutinen
Pienimuotoisen puolustajapulan kanssa kamppaileva Mestiksen sarjajumbo Kotkan Titaanit lainaa alkukauden Vaasan Sportin riveissä kiekkoilleen puolustaja Juho Aution määräaikaisella sopimuksella peräpäänsä vahvistukseksi. Aution mahdollisesta jatkosta kotkalaisjoukkueessa päätetään tammikuun loppuun mennessä.

21-vuotias Autio on Sportin omia kasvatteja, joka ei kuitenkaan ole vielä kyennyt tekemään todellista läpimurtoa vaasalaisten edustusmiehistöön. Tällä kaudella lähinnä ylimääräisenä puolustajana kymmenessä kamppailussa Sport-paitaa kantanut Autio sai kasvattiseurassaan kasaan tehot 0+1.

Titaaneissa sen sijaan peliaikaa on odotettavissa, sillä kotkalaisilla on tällä hetkellä pienimuotoinen puolustajapula. Tauolla rannetähystyksessä käynyt Tuomas Gärdström huilaa tammikuun puolenvälin paikkeille asti ja tulikuumassa SaPKo-ottelussa kymppitilinsä täyttänyt jenkkijärkäle James Jernberg on sivussa TuTo-kamppailusta.

– Juho on nuori ja lupaava puolustaja, joka tarvitsee peliaikaa mennäkseen eteenpäin pelaajana. Peliaika Sportissa oli kortilla, kun taas meillä on pahaa vajausta pakkipuolella joten yhtälö oli melko helppo. Toivottavasti Juho vakuuttaa valmennuksen tänään Turussa ja kotiyleisön perjantaina Jokipoikia vastaan, kommentoi lainaa Titaanien kotisivuilla seuran toiminnanjohtaja Tuomas Haanpää.

Samalla Titaanit ilmoitti solmineensa loppukauden mittaisen sopimuksen seurassa testiajalla olleen puolustaja Marek Babicin. Kanadalaispuolustaja ehti pelaamaan Titaaneissa yhteensä neljä ottelua ja vakuuttamaan taidoillaan valmennuksen sekä seurajohdon.

– Marek on hyvätasoinen peruspakki, joka osoitti kykenevänsä auttamaan joukkuetta kevään peleissä. Mies tuo alakertaamme kokemusta ja varmuutta, sekä tässä tilanteessa tarvittavaa määrää.

» Lähetä palautetta toimitukselle