Viisikkopelin hienosäätöä

MESTIS / Ennakko
Runkosarjan toiseksi viimeinen ottelu käy hyvästä harjoituksesta molemmille joukkueille ennen kauden ratkaisevia pelejä.

KalPasta kuuluu positiivista sikäli, että Kimmo Timosen Sport-kotipelissä kolhuja saanut nilkka ei estä pelaamista. Puolustaja Jussi Savolainen on niin ikään jälleen pelikuntoinen.

Toisaalta uutena pelaajana sairaskortistoon kirjautui Max Kenig, joka potee kipeää kättään. Mestiken tehopörssiässä Juha Alastalo on edelleen kuumeen vuoksi sivussa.

Max Kenigin paikan ottaa Tuomo Litmanen, joka pitkästä aikaa nousee pelaavaan kokoonpanoon. Maalivahtivastuun saa Ari Luostarinen.

KalPalla on nyt hyvä mahdollisuus harjoittaa muutoksia kokenutta hyökkäyskalustoa heikomman FPS:n kustannuksella. Sami Kapasen toinen mukaan tulo on hiukan sekoittanut pakkaa.

Kotijoukkue FPS ei tuskin voi kovempaa kenraalia saada karsintapelien kynnyksellä. Joukkueen puolustuspeli on viime aikoina ollut positiivisen aktiivista. Lisäksi maalivahtipeli on toiminut. Ja kun terveystilannekin on tiettävästi kunnossa, nähtäneen KalPan vaivana pirteä FPS.

Päivitettynä tietona kerrottakoon, että Kimmo Timonen jää sivuun varotoimenpiteenä (nilkka). Samuli Suhonen on puolestaan sairastunut, eikä siksi ole mukana kokoonpanossa. Näin ollen KalPa esintyy Forssassa kuudella pakilla.

» Lähetä palautetta toimitukselle