Pelicans ja Lukko tyhjentävät Salamoita

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Mestiksen pistepörssin kärkimies Karo Koivunen on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen SM-liigan häntäpäähän juuttuneen Pelicansin kanssa. Lisäksi Lukko on tehnyt testisopimukset Salamoiden hyökkääjän Sami Ryhäsen sekä puolustaja Lasse Korhosen kanssa.

Alkukauden Koivunen on pelannut Mestiksen Salamoissa. 26-vuotias Koivunen on Mestiksen pistepörssin kärjessä tehoilla 14+22.

Koivunen ei ole urallaan aiemmin pelannut SM-liigaa. Mestis-kokemusta on Hermeksestä sekä kaudelta 2003-2004 Salamoista. Hän siirtyi kesken viime kauden Kirkkonummelta Italiaan, josta palasi täksi kaudeksi Mestikseen.

Sami Ryhänen on 25-vuotias pienikokoinen, 177 cm ja 78kg, keskushyökkääjä joka pelaa kirkkonummelaisseurassa ensimmäistä kautta. HIFK:n juniorimyllyn läpikäynyt sentteri on pelannut Mestistä Jää-Kotkissa ja KJT:ssa sekä Suomessa lisäksi Bluesin A-nuorissa. Koivusen tavoin Ryhänenkin on nähnyt maailmaa, mies on kiekkoillut Ranskassa, Ruotsissa ja Norjassa yhteensä reilun kolmen kauden ajan. Ryhäsen tehot tämän kauden Mestiksessä ovat 10+24.

Nuori ja niinikään pienikokoinen puolustaja Lasse Korhonen pelaa toista kauttaa Kirkkonummella. Hän siirtyi Jokerien A-nuorista kesällä 2004 Ilvekseen, muttei onnistunut valtaamaan pelipaikkaa tamperelaisseurasta ja tie vei Salamoihin. 21-vuotias Korhonen on tehnyt tällä kaudella puolustajalle hyvät tehot 8+24.

» Lähetä palautetta toimitukselle