TuToon kaksi uutta hyökkääjää

MESTIS / Uutinen
TuTo on vahvistanut rivejään kahdella laitahyökkääjällä. Petteri Tasku ja Ilkka Saarela hyökkäävät ensi kaudella Mestis-mestaruutta puolustavien turkulaisten väreissä.

22-vuotias Petteri Tasku siirtyy TuToon Porista, jossa on pelannut urallaan pitkälti toistasataa liigaottelua patapaidassa. Ässäkasvatti tunnetaan tunnollisena alivoimapelaajana, joka sai viime vuonna myös tehoja tililleen.

Taskulle mennyt liigakausi oli uran paras. Vielä syksyllä hän joutui hakemaan peliaikaa Mestiksestäkin, jossa pelasi KooKoon ja Jokipoikien riveissä yhteensä 11 ottelua tehoin 2+2. Kevätpuoliskolla Taskun rooli liigassa kuitenkin kasvoi huomattavasti ja hän iskikin lopulta 39 ottelussa omat ennätyspisteensä 6+5.

Ilkka Saarela, 25, on puolestaan Mestis-väelle tutuin KooKoosta, jossa pelasi kaudet 2004-2007. "Laitilan nuorempi kaurajätti" aloitti myös viime kauden Kouvolassa, mutta siirtyi jo alkusyksystä isomman roolin perässä Ruotsin ykkösdivisioonan Kiirunaan. Kiirunassa piste/peli-tahdilla urakoinut Saarela oli joukkueensa tehopelaajia.

Tehokkaimmalla Mestis-kaudellaan 2006-2007 Saarela iski runkosarjassa tehot 7+20. Ennen KooKoota monipuolinen hyökkääjä muodosti tehokkaan tutkaparin Teemu Virtalan kanssa Lukon A-nuorissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle