Uutinen

Sveitsille kaivattu huippuvahvistus – Roman Josi saapuu MM-kisoihin

8.5.2024 21:58
Puolustaja Roman Josi vahvistaa Sveitsin joukkuetta perjantaina alkavissa MM-kisoissa.

Uutinen

Ruotsi julkaisi nimekkään MM-joukkueensa – Victor Hedman ja Erik Karlsson kirkkaimpina tähtinä

8.5.2024 15:40
Ruotsin julkaisemassa MM-joukkueessa on peräti 18 NHL-pelaajaa.
Artikkeli

Pelaajat myöntävät: Power Breakin tehokkaampi hyödyntäminen parantaa pelin laatua

8.5.2024 11:00
Pelin laatua voidaan parantaa yksinkertaisella keinolla, joka parhaassa tapauksessa innostaa myös eri seurojen junioripelaajia.
Uutinen

Sturm, Peterka ja Grubauer Saksan MM-ryhmän kirkkaimmat tähdet

7.5.2024 15:37
Saksa saa muutamia NHL-apuja lähestyvään MM-turnaukseen.
Uutinen

STT: Noora Räty valittaa saamastaan kilpailukiellosta

7.5.2024 13:55
Noora Räty valittaa Jääkiekkoliiton valitusvaliokuntaan, valionkunnan edustaja vahvistaa STT:lle.
Uutinen
Nico Hischier Sveitsin MM-joukkueen tähtenä – Ennätysmies Andres Ambühlille jo 19. MM-kisat
6.5.2024 16:13
Sveitsin MM-joukkueen suurimpia nimiä ovat Nico Hischier, Nino Niederreiter, Philipp Kurashev, Jonas Siegenthaler ja kokenut Andres Ambühl.
Kuvakooste
Kanada voitti maailmanmestaruuden dramaattisten vaiheiden jälkeen – vasta 16-vuotias superlupaus ottelun sankarina
6.5.2024 10:48
Kanada juhli alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruutta, kun se kaatoi Yhdysvallat lukemin 6–4. Yhdysvallat hallitsi ottelua ja oli jo lähellä voittoa, kunnes Trevor Connellyn tyhmä jäähy käänsi pelin suunnan. Ottelun sankariksi nousi vasta 16-vuotias Gavin McKenna, joka iski hattutempun.
Haastattelu
Kanadan mestaruuskapteeni Martone superlupaus McKennasta: "Hän on aivan uskomaton"
6.5.2024 7:30
Kanada voitti maailmanmestaruuden Yhdysvaltojen nenän edestä. Kanadan ykköskentässä viiletti Porter Martone, joka oli joukkueensa toiseksi paras pistemies turnauksessa.
Haastattelu
Tij Iginlasta tuli perheen kolmas maailmanmestari: "Tämä on surrealistista"
6.5.2024 7:00
Tij Iginla teki poikien MM-finaalissa voittomaaliksi jääneen osuman. Hän pääsi siten juhlimaan kolmantena perheenjäsenenä jääkiekon maailmanmestaruutta.
Haastattelu
Finaalitappion kokenut Cole Eiserman: "Tämä veljeys merkitsee enemmän kuin yksikään mitali"
6.5.2024 6:30
Yhdysvallat koki valtavan pettymyksen, kun se hävisi Kanadalle U18 MM-kisojen finaalissa. Cole Eiserman myöntää pettymyksen tappiosta.
Haastattelu
Mestarimaalivahti Carter George vähätteli huipputorjuntaansa: "Puhun mieluummin joukkueestani"
6.5.2024 6:00
Poikien MM-kisojen parhaaksi maalivahdiksi valittiin kanadalainen Carter George. Hän torjui voittoistasti turnauksen loppuun asti, mutta ei halunnut ottaa kunniaa omista suorituksistaan.
Timanttikuva
Timanttikuva: U18-maailmanmestarit 2024
5.5.2024 23:22
Kanada kaatoi Yhdysvallat dramaattisten vaiheiden jälkeen ja voitti alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruuden. Edellisestä mestaruudesta kerkesi kulua vain kaksi vuotta.
Uutinen
Tšekki julkaisi MM-joukkueensa – Jukurien Michal Kovařčík mukana
5.5.2024 23:01
Tšekin joukkue MM-kotikisoihin on nimetty. Nimilistalla on joitain NHL-pelaajia, mutta aivan kirkkaimmat tähdet puuttuvat. Mukana on myös Jukureista tuttu Michal Kovařčík.
Uutinen
James Hagens valittiin poikien MM-turnauksen arvokkaimmaksi, finaalin ykköstähti McKenna mukana tähdistössä
5.5.2024 21:08
Kanada voitti alle 18-vuotiaiden MM-turnauksen kaadettuaan Yhdysvallat finaalissa lukemin 6–4. Kanadan kultajoukkueesta tähdistökentälliseen ylsi kolme pelaajaa, mutta arvokkaimman pelaajan tittelin nappasi yhdysvaltalaishyökkääjä James Hagens.
Uutinen
Poikien MM-turnaus pakettiin – 16-vuotias Gavin McKenna johti hattutempullaan Kanadan mestaruuteen, Ruotsille pronssimitalit
5.5.2024 20:56
Alle 18-vuotiaiden MM-turnaus saatiin päätökseensä sunnuntaina, kun edessä oli mitalipelit. Ruotsi nappasi pronssimitalit mukaansa, kun taas trillerimäisen finaalin jälkeen mestaruuspokaalia pääsi nostelemaan Kanada, jonka johtohahmona loisti 16-vuotias Gavin McKenna.
Uutinen
Norjan maajoukkuepelaaja Alexander Reichenberg on kuollut
5.5.2024 19:22
Edelliset kolme kautta Lillehammerissa pelannut Reichenberg on kuollut 31-vuotiaana.
Uutinen
Konsta Helenius tekee historiaa − pelaa ensimmäisenä suomalaisena kolmet MM-kisat samalla kaudella
5.5.2024 19:12
Kolmet MM-kisat saman kauden aikana on pelannut Heleniuksen lisäksi vain neljä pelaajaa. Hyökkääjä on lisäksi kautta aikojen nuorin suomalainen aikuisten MM-kisoissa.