Pelicans taipui Tapparalle jatkoerässä – kirvesrinnoilla ratkaisun paikka Tampereella

LIIGA / Kuvakooste
Pelicans sai otteluun salama-alun, sillä ensimmäisessä erässä se teki kolme maalia. Tappara tosin haastoi toisen maalin ja tarkastuksen jälkeen se hylättiin. Joukkueet tarjosivat dramaattista kiekkoviihdettä Lahdessa täydelle Isku-areenan katsomolle, kun Tappara otti kolmannen finaalivoittonsa lopulta jatkoerässä lukemin 4–3.
Maamme-laulun esitti Karisto Brothers.
Pelicans teki kolme maalia ensimmäisessä erässä. Tappara haastoi niistä toisen ja se maali hylättiin.
Niklas Kokko sai kokea Tapparan ärhäkkyyden heti toisen erän alussa.
Juhamatti Aaltonen pääsi läpi Tapparan puolustuksen, mutta Christian Heljanko oli kuin muuri.
Philip Granath antoi poikittaista mailaa ja otti jäähyn.
Otto Somppi yritti keskustella tuomiostaan.
Tiukkaa vääntöä ottelun herruudesta.
Pelicans otti maalivahdin pois ja haki vimmatusti tasoitusta. Aleks Haatanen tasoitti ottelun 3–3:een vain 40 sekuntia ennen päätössummeria.
Ottelun jatkoerää ehdittiin pelata 48 sekuntia, kun Nick Baptiste iski Tapparalle 4–3.
Tapparan kannattajat saivat himoitsemansa kolmannen finaalivoiton.