Bruins tarjosi Panthersille kylmää kyytiä toisen kierroksen avausottelussa

NHL / Uutinen
Bruins nappasi ensimmäisestä toisen kierroksen pelistä voiton. Arkistokuva.
Kuva © Steve Babineau / NHLI via Getty Images
Pudotuspelien ensikertalaiset maalintekijät vauhdittivat Bruinsin vierasvoittoa Panthersista, kun NHL:n pudotuspelien toisen kierroksen ottelusarja joukkueiden välillä käynnistyi.

Boston Bruins yllätti Florida Panthersin NHL:n pudotuspelien toisen kierroksen sarjan ensimmäisessä ottelussa, kun se haki vierasvoiton lukemin 5−1. Aleksander Barkov syötti panttereiden ainoan osuman.

Mittelön avauserä oli maaliton, ja sekä Panthersin Sergei Bobrovski että Bruinsin Jeremy Swayman esittivät hyviä otteita työpisteillään. Maalinteko alkoi toisessa erässä varsinaisen peliajan ylitettyä puolivälinsä, kun Matthew Tkatchuk iski Barkovin esityöstä.

Bruins tuli kuitenkin nopeasti tasoihin Morgan Geekien maalilla. Jatkoa seurasi vielä ennen erätaukoa, kun puolustajat Mason Lohrei ja Brandon Carlo hankkivat vieraille johtoaseman. Lohrein ohella Bruinsin neljännen osuman tehnyt Justin Brazeau värkkäsi ensimmäisen NHL:n pudotuspeliosumansa. Loppuluvut tyhjään rysään niittasi Jake DeBrusk.

Bostonilaiset pääsevät yrittämään vierasryöstöjen sarjan pidentämistä, kun joukkueet iskevät jälleen yhteen Panthersin kotikentällä Suomen aikaa keskiviikon ja torstain välisenä yönä toisen kamppailun merkeissä.

» Lähetä palautetta toimitukselle