TPS sopimukseen Mike Radjan kanssa

LIIGA / Uutinen
Mustavalkoisen sotisovan pukee tulevalla kaudella päälleen Rockford IceHogsien riveistä Turkuun siirtyvä jenkkihyökkääjä Mike Radja.

Menestyksekkään yliopistouran New Hampshiressa pelannut 24-vuotias Mike Radja pystyy pelaamaan sekä keskus- että laitahyökkääjänä, ja tuo näin variaatiota turkulaisten hyökkäyspäähän. Urakehityksensä kannalta Suomen ja TPS:n valinnut Radja saa turkulaisseuran pelaajakoordinaattori Ari Vuorelta vuolaat kehut.

– Mike on nuori pelaaja, jolla on hyvä kehittymispotentiaali ja tulevaisuuden tavoitteet NHL:ssä. Hän sopeutui hyvin yliopistouran jälkeen ammattilaiskaukaloihin ja nyt TPS odottaa Mikelta kehittymisen jatkumista.

Päättyneellä kaudella AHL-joukkue Rockford IceHogseissa 57 runkosarjaottelussa 23 (11+12) tehopistettä nakuttanut jenkkihyökkääjä käväisi myös sarjaporrasta alempana ECHL:ssä. Fresno Falconsin paidassa pisteahne Radja takoi kahdeksassa kamppailussa tehot 7+6.

– Mikea voi peluuttaa sekä sentterinä että laiturina, mikä tekee pelaajasta monipuolisen. Hän myös luistelee hyvin, tekee töitä kahteen suuntaan ja hänen työmoraalinsa on korkea. Miken peliäly ja kiekolliset ominaisuudet ovat hyvää luokkaa, jonka uran aikaiset tehopisteetkin osoittavat, toteaa Vuori.

» Lähetä palautetta toimitukselle