Mielipide

Granlundin kohtalosta neuvotellaan perjantaina

LIIGA / Kolumni
Kärpät ja huippulupaus Mikael Granlundin edustajat käyvät perjantaina neuvottelupöydän ääreen selvittelemään erimielisyyksiään. Molempien osapuolten tunnelmat ovat positiivisesti odottavat, mutta pitkäaikaisesta jatkosopimuksesta ei vielä puhuta.

Kärppien urheilutoimenjohtaja Ari Hilli myöntää neuvotteluyhteyden olevan auki, mutta hän ei halua kertoa, millaisella aloitteella Granlundin edustajat ovat lähteneet liikkeelle.

– Tarkoitus on, että käymme neuvottelemaan perjantaina. Sen enempää en tilannetta kommentoi, Hilli kommentoi tuoreeltaan Kärppien vierasmatkalla Lahdessa.

Ovatko tunnelmat kireät?

– No, ne ovat koko ajan lämpenemään päin, Hilli toteaa optimistisesti hymyillen.

Granlundin agentti Ilkka Larva suostuu valottamaan tilannetta hieman tarkemmin.

– Huomenna [perjantaina] istumme pöytään, sinne tulevat Seppo Arponen, Hilli, minä, Todd Diamond ja Mikaelin isä Vesa Granlund, Larva selvittää.

– Mikael tuskin itse on neuvotteluissa mukana. Ei se mahdotonta ole, mutta minusta sille ei välttämättä ole tarvetta.

Larvan mukaan nyt ei neuvotella lainkaan sopimuksesta pitkälle tulevaisuuteen, vaan tarkoituksena on saada viime päivien sotku selväksi.

– Kaikki kertovat omat versionsa tapahtuneesta ja yritämme siivota pöytää niin pitkälle kuin pystymme. Se on aivan varmaa, että pidempiaikaisesta sopimuksesta ei mitään uutisoitavaa tule vielä näinä päivinä.

Hillin tavoin Larva on sitä mieltä, että tunnelma on nyt jo hieman lämpimämpi kuin myrskyn puhkeamisen jälkeen.

– Haluan suhtautua tilanteeseen positiivisesti, ja tämä vaikuttaa hyvältä alulta. Arvostan reservin majuri Arposta erittäin paljon, ja hänen mukaantulonsa on merkki siitä, että Kärpät suhtautuu tilanteeseen oikein.

» Lähetä palautetta toimitukselle