Tyson Teplitsky Tapparan testiin

LIIGA / Uutinen
Tampereen Tappara on solminut try out -sopimuksen puolustaja Tyson Teplitskyn kanssa. Kanadalaispakki on pelannut kaksi edellistä kautta Iso-Britannian sarjassa.

Tyson Teplitsky kiekkoili saarivaltakunnassa lähinnä opiskeluidensa takia. Lukuhommat sujuivat Cardiffin yliopistossa. Opiskelun ohella mies nakutteli paikallisessa Elite -sarjassa 64 ottelussa pisteet 18+36=54.

– He tarjoutuivat maksamaan kaksivuotisen yrityshallintotutkinnon paikallisessa yliopistossa. Siitä oli vaikea kieltäytyä, sillä opiskelu on minulle tärkeää. Nyt kuitenkin odotan innolla voivani taas keskittyä täysillä jääkiekkoiluun, Teplitsky kertoo Tapparan kotisivuilla.

Puolustajalla on Tapparassa tuttu kaveri, sillä hän on pelannut Steve Savianon kanssa samassa joukkueessa ECHL:ssä sekä yliopistosarjassa. Teplitskyllä on tilillään myös yksi AHL-ottelu.

– Steve on kertonut minulle paljon kaupungista ja joukkueesta, joten tiedän olevani tulossa huippuorganisaatioon hienossa kaupungissa. Tiedän myös, että peli on vauhdikkaampaa ja tasokkaampaa kuin Englannissa, mutta hyvän luisteluni ansiosta uskon sopeutuvani, kanadalainen jatkaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle